Kategorie Veearts qa ouer

Resepte tuisgemaakte honde kat behandel: advies van die veearts oor resepte tuisgemaakte honde kat behandel
Veearts qa ouer

Resepte tuisgemaakte honde kat behandel: advies van die veearts oor resepte tuisgemaakte honde kat behandel

Het u enige resepte vir tuisgemaakte honde kat lekkernye? Ek het verskeie klante wat gevra word oor resepte vir tuisgemaakte hondekatte. Oor die jare van oefen het ek 'n versameling gunstelinge gemaak. Katkoekies 5 eetlepels spekvet of varkvet 1/2 koppie fyn gerasperde cheddarkaas 1 koppie meel vir die doeleindes 1 klein knoffelhuisie fyn gehaal. Room die kaas en vet.

Lees Meer
Veearts qa ouer

Hoe kan ek droë trane veilig uit my hond se oë was?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - Hoe kan ek droë trane veilig uit my honde se oë was? Tammy Smith Antwoord Hallo Tammy - dankie vir jou e-pos. U vraag was: Hoe kan u droë trane veilig uit my hond se oë was? 'N Belangrike reël is om NOOIT iets in die omgewing van u hond te plaas wat u nie maar in of naby u oog sou hou nie.
Lees Meer
Veearts qa ouer

My hond het 'n sentjie geëet - sal hy goed gaan?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - my eenjarige Chihuahua sluk 'n sent. Nou lyk hy of hy koors het. Is dit moontlik dat hy enige gif uit die sent gekry het? Houston Cradeur Antwoord Hallo dankie vir jou e-pos. U het geskryf dat u 1-jarige Chihuahua 'n sentjie geëet het en dit lyk asof dit koors het.
Lees Meer
Veearts qa ouer

My hond het 'n onbeplande swangerskap - wat moet ek doen?

Ons vraag hierdie week was: Ons vraag hierdie week was: Ek het 'n tien maande oue vroulike pug. Ongelukkig het sy swanger geraak deur ons manlike pug. Ek is redelik seker dat dit haar tweede hitte is en dat sy 'n gesonde hond is (sy is nog nooit die wetenskaplike dieet gevoer nie en op datum met haar skote) en 'n goeie grootte. Ek het hulle op 4 November vir die eerste keer sien aansluit, maar haar buik is alreeds groot, styf en haar tepels sit ook op.
Lees Meer
Veearts qa ouer

My hond lek biesmelk - dink jy dat sy swanger is?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - ek het onlangs 'n vroulike hond aangeneem en ek dink sy is dalk swanger. Die veearts het gesê dat hy nog niks kan voel nie. Ek het haar 32 dae gehad. Sy is dus ten minste so ver. Sy lek kolostrums, baie klewerig, sag, en miskien 'n bietjie swaarder. Ek het met vorige eienaars gesels en hulle het nie 'n das gesien nie, maar gesê dat sy uitkom.
Lees Meer
Veearts qa ouer

Waarom is die korneas van my kat bewolk?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - ek het 'n katjie van ongeveer 5 maande oud gered 'n jaar en 'n jaar gelede, hy was so siek en het wit wolkerigheid op elke kornea in sy oë. Die veearts het gesê dit is as gevolg van 'n slegte sinustoestand wat in sy bene beland het en nooit sal verdwyn nie. Hy is nou twee jaar oud en het nog steeds 'n sinustoestand en wolkerigheid op sy oë.
Lees Meer
Veearts qa ouer

7 wonderlike wenke om u hond te bad

Vir die meeste van ons kan dit baie moeilik wees om ons honde te bad. Dit kan 'n werklike taak wees. Sommige honde haat dit en ander verdra dit, maar baie min hou daarvan. Hier is 'n paar wenke om hierdie moeilike werk 'n bietjie makliker te maak. 1. Wees voorbereid - kry alles wat u benodig voordat u begin: sjampoe, kwas, kam, tuinslang, katoen, handdoek, ens.
Lees Meer
Veearts qa ouer

Kry katte hoë bloeddruk (hipertensie)?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - Kry katte hoë bloeddruk? Het u al ooit hiervan gehoor? Sarah Miller Antwoord Hallo, dankie vir jou e-pos. U het gevra of katte hoë bloeddruk het (ook hipertensie genoem). Die antwoord is absoluut ja. Katte kan hoë bloeddruk kry as gevolg van hartverwante probleme, sowel as ander siektes soos niersiekte of skildklier siekte (hipertireose).
Lees Meer
Veearts qa ouer

Hoe lank sal 'n kat met katleukemievirus leef?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - ek is 'n bejaarde vrou en het pas 'n kat met katleukemie opgeneem. Ek voed hom al 'n ruk - hy was 'n verdwaalde katjie. Ek het besluit om hom in te neem, want ek is net lief vir hom. Hy is baie lief, maar 'n tom. Hoe dit ook al sy, toe ek hom na die veearts toe gaan en om hom te laat neuteriseer, het hulle gesê hy het katleukemie.
Lees Meer
Veearts qa ouer

Waarom blaf my hond as sy refleksie?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - my hond hardloop - tree op soos hy speel, gaan dan na die spieël op die kasdeur - blaf na sy refleksie en hardloop. Waarom doen hy dit? Sally B. Antwoord Hallo dankie vir jou e-pos. U het geskryf en gevra - waarom blaf u hond na sy refleksie.
Lees Meer
Veearts qa ouer

Honde teen angsmedikasie Medisyne - advies van 'n veearts oor medikasie teen honde teen angs

Is daar medikasie teen honde teen angs? Daar is 'n paar medisyne teen honde teen angs. Die tipe kan wissel, afhangende van die angsprobleem wat behandel word - skeidingsangs teenoor vreesbevange afwykings. Medikasie teen honde-angs is medisyne wat voorgeskryf word by u veearts. Klik hier vir meer inligting oor medikasie teen angs wat gebruik word vir die behandeling van skeidingsangs.
Lees Meer
Veearts qa ouer

Wat is klikopleiding vir honde?

Ons vraag hierdie week was: Dokter - wat is klikopleiding? Ek hoor dat honde mense die term af en toe sê, maar ek weet nie wat dit beteken nie. Bill H. - Columbia Missouri Antwoord Hallo dankie vir jou e-pos. Clicker training is 'n manier om honde op te lei wat 'n apparaat of iets behels wat 'n klikgeluid maak.
Lees Meer
Veearts qa ouer

Deel jou katverhaal!

Ek is seker jy het 'n storie oor jou kat. Hoe het u hom of haar gevind? Hoe het u die regte naam gekry? Het u hulle gered of het hulle u gered? Vertel ons jou storie en dien 'n foto in as jy een het. Ek sal graag u storie wil lees en deel! Gaan na die kommentaarafdeling hieronder. (?) (?)
Lees Meer